START THE

CHANGE

RIGHT AWAY

No Pain No Gain!

Gjatë gjithë historisë sonë 15 vjeçare, ne kemi qëndruar të sigurt përballe misionit tonë për të ndihmuar njerëzit të përmirësojnë jetën e tyre me anë të palestrës.

Ne e pranojmë se çdo person ka qëllime dhe perspektivë unike të asaj çfarë një palestër do të thotë për ta. Disa anëtarë duan vetem të harxhojnë disa para më shumë dhe disa anëtarë thjesht duan të bëhen më të shëndetshëm.

Static përmban klube dhe nivele të ndryshme të palestrës të përballueshme dhe të arritshme për njerëz të të gjitha kategorive, sepse ne besojmë se ka një atlet në të gjithë ne.

Static është përkushtuar për të ndihmuar anëtarët e saj të ndryshojnë jetën e tyre dhe për të arritur qëllimet e tyre individuale në palestër. Me CrossFit, stërvitje në grup dhe një shumëllojshmëri të fuqisë, kardio dhe pajisjeve funksionale trajnimi – Static ofron zgjidhje praktike për të gjithë.

MBAJENI TRUPIN TUAJ NE FORME DUKE U REGJISTRUAR NE NJE PREJ KURSEVE TE MEPOSHTME

Bëj zgjiedhjen tende.

CROSSFIT

Eshte nje program i cili perbehet kryesisht nga perzierja e ushtrimeve aerobike me gjimnastiken dhe me peshengritjen. Kemi kombinim te forces me ushtrimet fizike. Punohet ne menyre intensive, harxhohen shume kalori dhe arrihen rezultate te shkelqyera.

FITNESS

Nepermjet fitnesit tashme mund te arrijme permasat dhe format trupore te deshiruara. Perdorimi i pajisjeve moderne ne palestren tone dhe vullneti juaj jane faktoret e vetem nga te cilet perfitojme nje jete me te shendetshme ne nje trup me te bukur.

BODY FITNESS

Body Fitness eshte stervitje qe kryhet me intensitet te larte, me pesha te ndryshme per cdo pjese te trupit. Vihen ne levizje te gjithe muskujt e trupit ne menyre intensive. Krijohet force muskulare, rritje mase dhe realizohet tonifikimi i gjithe trupit.

TRANSFORMO

TRUPIN TEND

TANI

Juice 

Cure

PERSHTYPJET E KLIENTEVE TANE

Pershtypjet e klineteve mbi Static Fitness Club

icone_pictureEmer

tekst

“Ka njerez fantastik  me deshire per te bere stervitje. ”

4_5_stars

icone_pictureEmer

tekst

“Everything! Its perfect!

4_5_stars

icone_pictureEmer

tekst

“Best Gym ever”

4_5_stars

Njoftime dhe Evente

Shiko njoftimet, eventet dhe ofertat me te fundit.

Oferta 2

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale. Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju! Secili...

read more

Oferte

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale. Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju! Secili...

read more

Njoftim mbi x

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale. Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju! Secili...

read more

QENDRO AKTIV,
BEHU PJESE E DICKAJE TE RE!

Nenshkruani per te qendruar te perditesuar mbi njoftimet dhe eventet tona.

NA KONTAKTONI

Rr. Dora D’Istria, prane Liqenit Artificial ngjitur me ish Degen e Tatim Taksave

6 + 14 =

STATIC FITNESS

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

© 2016 Static Fitness Club.

MENU

Kreu
Rreth Nesh
Kurset Tona
Blog
Na kontaktoni

NA KONTAKTONI

Rr. Dora D’Istria, prane Liqenit Artificial ngjitur me ish Degen e Tatim Taksave

TEL: 069 400 0700

static_club@yahoo.com