Oferta 2

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale. Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju! Secili...

Oferte

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale. Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju! Secili...

Njoftim mbi x

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale. Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju! Secili...