Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

STATIC FITNESS CLUB

A place for your fitness goal

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju!

Secili nga ne ka nevojë për motivim që të kryejë një stërvitje sa më të mirë, atmosfera e këndshme dhe argëtimi në Static do ju japin një shtysë të vërtetë! Palestra është e pajisur me një foni, video dhe ndricim shumë të mirë, pajisje kardiovaskulare dhe vegla force të teknologjisë së fundit dhe gjithashtu një dekor energjik!

MBAJENI TRUPIN TUAJ NE FORME DUKE U REGJISTRUAR NE NJE PREJ KURSEVE TE MEPOSHTME
Bëj zgjiedhjen tende.

CROSSFIT

Eshte nje program i cili perbehet kryesisht nga perzierja e ushtrimeve aerobike me gjimnastiken dhe me peshengritjen. Kemi kombinim te forces me ushtrimet fizike. Punohet ne menyre intensive, harxhohen shume kalori dhe arrihen rezultate te shkelqyera.

FITNESS

Nepermjet fitnesit tashme mund te arrijme permasat dhe format trupore te deshiruara. Perdorimi i pajisjeve moderne ne palestren tone dhe vullneti juaj jane faktoret e vetem nga te cilet perfitojme nje jete me te shendetshme ne nje trup me te bukur.

BODY FITNESS

Body Fitness eshte stervitje qe kryhet me intensitet te larte, me pesha te ndryshme per cdo pjese te trupit. Vihen ne levizje te gjithe muskujt e trupit ne menyre intensive. Krijohet force muskulare, rritje mase dhe realizohet tonifikimi i gjithe trupit.

BE THE BEST VERSION OF YOU TODAY!
Në klasat tona ju do përfitoni nga njohuritë, përkushtimi dhe eksperienca e instruktorëve tanë dhe do merrni një program trajnimi veçanërisht për ju!
Secili nga ne ka nevojë për motivim që të kryejë një stërvitje sa më të mirë, atmosfera e këndshme dhe argëtimi në Static do ju japin një shtysë të vërtetë! Palestra është e pajisur me një foni, video dhe ndricim shumë të mirë, pajisje kardiovaskulare dhe vegla force të teknologjisë së fundit dhe gjithashtu një dekor energjik!

Në Static Fitness Club ne ju ofrojmë klientëve tanë një larmi klasash, që nga pilatesi deri tek artet marciale.

© 2016 Static Fitness Club.

MENU

Kreu
Rreth Nesh
Kurset Tona
Blog
Na kontaktoni

NA KONTAKTONI

Rr. Dora D'Istria, prane Liqenit Artificial ngjitur me ish Degen e Tatim Taksave

TEL: 069 400 0700

static_club@yahoo.com